Opis
Wiemy że na to czekaliście! 🤩
Przedstawiamy kolejnego mistrza najnowszej edycji Kolacji Komentowanej 🎤🍽️ organizowanej w naszym Browarze. 🍻
Jakub Kuroń 🧑🍳 – zawodowy kucharz i szef kuchni. Od lat prowadzi warsztaty kulinarne i pokazy. Gościnnie występuje w różnych telewizjach. Wraz ze swoim bratem wspólnie poprowadził program “Kuroniowie Rozgryzają” w telewizji Kuchnia+.
Miłośnik kuchni polskiej, który lubi także eksperymentować z nowoczesnymi technikami gotowania ale równie chętnie sięga do starych receptur.
W social mediach znany pod nazwą „Gotuj z Kuroniem – Jakub Kuroń”
🥘 Podczas kolacji degustacyjnej zaprezentujemy:
✔️ przystawkę na ciepło
✔️ przystawkę na zimno
✔️ danie vege
✔️ danie główne z wieprzowiną
✔️ deser
👉 W programie także live cooking!
Wieczór poprowadzą Paweł Gruba, manager restauracji Hell’s Kitchen wraz z naszymi kucharzami – Łukaszem Kiełpińskim i Krystianem Grzelakiem! 🙌
📍 Browar Gościniec Chojnice, Droga do Igieł 1. Chojnice
📆 Piątek, 24 lutego 2023
🕑 19:00
🎟 Bilety: 129 pln (DOSTĘPNE W SPRZEDAŻY OD 27/28.01)
Zapraszamy do rezerwacji miejsc! 👈
Mapa
Przepraszamy, nie znaleziono żadnych wyników. Dostosuj kryteria wyszukiwania i spróbuj ponownie.
Sorry, unable to load the Maps API.
Wezmę udział
0 odpowiedziBrak odpowiedzi.
Zainteresowany(a)
0 odpowiedziBrak odpowiedzi.
Zobacz wskazówki dojazdu na mapach Google: